Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel

BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
 • BEHA PB6 600W Bluetooth vezérléssel
70 000 Ft [bruttó]
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Kiszállítási partnerünk:
Nordart Bt.
Kiszállítási díj:
Ingyenes szállítás!

 

Beha logo futesbolt.huBluetooth vezérlésű elektromos fűtőpanel 600W

 

 •  

  Teljesítmény: 600 Watt
  Áramigény: 2.6 Amper

  Méret (cm): szélesség 55, magasság 40, faltól 8.5
  Vezérlés: Beépített Elektronikus Bluetooth vezérléssel, telefonos aplikációval

  Telefonos alkalmazás nyelve: Angol (egyszerűsített menü)

  Fűthető terület: 3 - 7 mhelyiség, funkció, szigetelés függő
  Hálózati vezeték hossza: 1,4 m (dugvillával készre szerelve), jobb oldali kábelkivezetés
  Érintésvédelmi osztály: IPX4, II.osztály,  földelést nem igényel, 

  Tartozék: fali konzol, villásdugóval készre szerelve (140cm) 

  Elhelyezése: padlótól minimum 5 cm, maximum 50 cm magasságba kizárólag vízszintesen!

  Maximum felületi hőmérséklet: 75 C0 (túlmelegedés elleni védelemmel ellátva!)

  FÜRDŐSZOBAI HASZNÁLATRA IS MEGFELELŐ!

  A Beha készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24 besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

   

   

  Egyszerű, tekerőgombos vezérlés és hagyományos kialakítás jellemzik a Beha PB elektromos fűtőpanelt. Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatja a készüléket, így a hatókörön belül telefonról vezérelheti és programozhatja a fűtőpanelt. A Beha PB fűtőpanel fürdőszobák fűtésére is alkalmas, mivel fröccsenő víz és pára ellen védett.

  A továbbiakban megismerheti az Beha PB típus további, egyedi jellemzőit.

   

   

  Egyszerű, manuális termosztát

  Beha vezérlés futesbolt.hu

   

  A Beha PB fűtőpanel beépített termosztáttal rendelkezik, nem szükséges külön termosztát felszerelése. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

  A panel oldalán található a főkapcsoló és a tetején egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani.

  A fűtőpanel ezután folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet.

   

  A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt a meleg levegő beáramlik a légtérbe.

   

   

   

   BEHA fűtőpanelt 5 év garanciával értékesítjük! 

   

  Gyári cseregarancia

  A gyártó minden Beha PB fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. A garancia teljes körű, minden alkatrészre vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén. A vásárlás utáni 5 évben minden jellegű meghibásodás esetén azonnal cseréljük a terméket. A Beha fűtőpanelek esetében nem kell hosszú bevizsgálásokra számítania, ha nem működik, akkor cseréljük.

  beha fűtőpanel telefonos segítség

   

   

  Opcionális Bluetooth vezérlés

  Ingyenes okostelefonos alkalmazással további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni.

  Távirányítás: A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is.

  Programozás: Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet

   

   

  Bluetooth vezérelhetőség

   

  Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket vezérelni, ehhez szükséges egy Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni.

   

  Nem szükséges központi egység

  Mivel minden Beha Bluetooth panel beépített Bluetooth vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését.

  Egyszerű kezelés

  A telefonos applikáció rendkívül felhasználóbarát, kezelése percek alatt megtanulható. A főképernyőn egy egyszerű csúszka segítségével állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet, és láthatjuk az éppen aktuális hőmérsékletet is.

  Zónák

  Több fűtőpanel használata esetén azokat zónákba rendezhetjük, így a mi döntésünk, hogy hány panelt és melyik helyiségekben szeretnénk együtt vezérelni. Így lehetőség van a szobánkénti, emeletenkénti, vagy akár a teljes ház egyszerre szabályozására is.

  Heti programok

  Előre beállított heti programok közül választhatunk a minél költséghatékonyabb fűtés érdekében, vagy akár elkészíthetjük saját heti programunkat is az egyedi életritmusunknak megfelelően, akár óránkénti bontásban is. Nagyon hasznos funkció, rengeteg energiát takaríthatunk meg azzal, hogy nem fűtjük feleslegesen a helyiséget.

  Értesítések, figyelmeztetések

  Az applikáció folyamatos értesítéseket küld nekünk, ha a hőmérséklet egy adott pont alá esik, vagy nyitott ablakot érzékel a rendszer, esetleg megszűnt az elektromos ellátás (pl. áramszünet esetén). Így folyamatos visszajelzést kapunk és ellenőrizhetjük a helyiségben zajló folyamatokat távollétünk esetén is.

  Fürdőszoba fűtésére is alkalmas

  Az Beha Bluetooth készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

  Precíz hőmérséklet beállítás

  A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet amit a készülék garantál a fűtendő helyiségben. A fűtőpanel – felszerelést követően  azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem. A további a biztonság növelése érdekében a gyártó ingyenesen biztosítja az elekteromos radiátorhoz a termosztát takaró lapkát.


  Helytakarékos megoldás

  A fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz a teljesítmény függvényében változik.

  Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen is elfér.

  A panelek vezetékelése dugvillás kivitelben készül ezért, ha új építésű házról van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon.

  Nincsenek tehát ronda csövek a falon, így nem hangsúlyos a falon a fűtőtest jelenléte sem.

  A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

  Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port: Nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, nincs az egészségre ártalmas, vagy kétes fizikai és élettani hatása sem: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.

  Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható – vékony, egyszerű, áramvonalas kivitelben.

   

   

   


   

   

  BEHA " PB " sorozat teljesítmény és méret táblázata:

  BEHA PV sorozat mérettáblázat

   

 • termék szélessége 
  550 mm
  fűtőtest teljesítménye
  600 Watt
  vízvédettség 
  IP 24 (lakószoba,fürdőszoba)
  Tömeg
  3,6 kg/db
 • Beha használati utasítás

Webáruház készítés