Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

50000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


GRAPHITE AKKUS DEKOPÍRFŰRÉSZ 18V AKKU NÉLKÜL!

GRAPHITE AKKUS DEKOPÍRFŰRÉSZ 18V AKKU NÉLKÜL!
17 500 Ft [bruttó]

Graphite dekopír fűrés

AKKUS DEKOPÍRFŰRÉSZ / AKKU NÉLKÜL /

 

 • 58G011 dekopir fűrész Graphite keletklima.hu


  GRAPHITE dekopírfűrész, a 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ akkumulátorokkal kompatibilis.

  A berendezés maximálisan 80 mm vastag (fa) és 10 mm (fém) munkadarabok precíz és gyors vágásához alkalmas.

  A fordulatszabályozó egységgel a munka percenként 0 és 2400 rezgés között állítható.

  A dekopírfűrész alumínium talppal rendelkezik, mely 0° és 45° közötti terjedelemben jobbra és balra dönthető. Három fokozatú gépi előtolási lehetőséggel rendelkezik ami lehetővé teszi az egyes anyagokat gyorsabban vágását.

  A gép szerszámmentes fűrészlap cserélő rendszerrel és a munkahelyet megvilágító LED diódával került felszerelésre. A dekopírfűrész pengéje (25 mm mozgás) áttetsző biztosító tokban van, ennek anyaga tartós polikarbonát.

  A berendezés befogója T típusú fűrészlapok használatára alkalmas. A fűrész markolata véletlenszerű bekapcsolás ellen védő retesszel van ellátva, továbbá fogás helyének csúszásgátló bevonata kényelmessé és biztonságossá teszi a munkavégzést.

  A megmunkált anyagok keletkező por hatékony eltávolításának érdekében a dekopírfűrész lefújó és porelevezető rendszerrel került felszerelésre. A dekopírfűrész készletben egy párhuzamvezető sín is megtalálható.

   

   

   

  58G011   DEKOPÍR FŰRÉSZ
  Fűrészlap lökethossz 25mm
  Motor típusa szénkefe
  Akkumulátorfeszültség 18 V
  Akkumulátor kapacitása / akkumulátor nélkül /
  Vágási mélység fában max. 80mm
  Vágási mélység fémben max.10 mm
  Maximális fordulatszám 0 -2400 rpm
  Akkumulátor típus  Li-Ion
  Súly 1,7kg
  GARANCIA 3 ÉV

   

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét a 14 napos visszavásárlásra!

   

  A készülék árát abban az esetben tudjuk maradéktalanul visszafizetni ha csomagolása sértetlen és csak kipróbálva volt a termék!

  Amennyiben a készüléket használták, a használatnak megfelelő mértékű értékcsökkenés lép fel, és ezek alapján ajánlunk fel önnek egy visszavásárlási árat.

  Amennyiben sérült, festéksérült, eltört, karcos, vagy hiányos terméket/termékeket kapunk vissza, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő módon járunk el csak értékcsökkentett áron tudjuk tovább értékesíteni, így az értékcsökkentett ár kerül visszatérítésre!

  Ha ilyet tapasztalunk, a fogyasztót haladéktalanul, értesítjük e-mail-ben vagy telefonon, és közöljük az értékcsökkenés mértékét. Ha az értékcsökkenés bekövetkezik és a fogyasztó ezzel nem ért egyet, akkor a fogyasztó feladata igazolni annak ellentétét! A visszaküldött terméket két tanú előtt Videófelvétel készítésével igazoljuk a visszaküldött termék állapotát!

  Graphite termék telefonos segítség 58G011

 • Tömeg
  1,7 kg/db
Webáruház készítés