Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

50000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


GRAPHITE AKKUS SZÉNKEFEMENTES ÜTVEFÚRÓ 18V, AKKU NÉLKÜL!

GRAPHITE AKKUS SZÉNKEFEMENTES ÜTVEFÚRÓ 18V, AKKU NÉLKÜL!
33 000 Ft [bruttó]

Graphite csavarbehajtó

AKKUS SZÉNKEFEMENTES ÜTVEFÚRÓ 18V 13MM / AKKU NÉLKÜL /

 

 • 58G020 brushless keletklima.hu

  GRAPHITE kétsebességes akkus fúró/csavarozó, 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+ akkumulátorokkal kompatibilis.

  A gép szerkezetében modern és nagy teljesítményű kefe mentes motor került alkalmazásra, mely kefés konstrukcióval szemben egy feltöltéssel hosszabb ideig működik, jobban szabályozható a fordulatszáma és kisebb méretű, aminek révén a berendezés jóval rövidebb, kompakt méretű.

  Ezen túlmenően a motor jobban bírja a nehéz munka körülményeket, a poros környezetet és jobban elvezeti a hőt, ami lehetővé teszi az intenzívebb, nagyobb megterheléssel végzett munkát.

  Az orsó maximális forgási sebessége az első fokozatban 500, a másodikban pedig 1700 fordulat percenként.

  A maximális forgatónyomaték 38 Nm (folyamatos / 58 Nm (max.) és 16 pozíciós fúró, valamint ütvefúró opciós tengelykapcsolóval szabályozható. Az önzáró fém fúrótokmányban 2-13 mm átmérőjű szerszámok használhatóak.

  A berendezés elektromos motorfékkel és automata orsórögzítővel rendelkezik. Automatikusan bekapcsoló, a munkaterületet megvilágító LED dióda. A markolat ergonomikus kialakítása a fúró-csavarozó kompakt szerkezete kényelmessé teszi a munkát nehéz körülmények között is. Az elektromos szerszám markolata csúszásmentes burkolattal került bevonásra, melynek köszönhetően az elektromos szerszám biztosan fekszik a kézben.

  A planetáris erőátviteli szerkezet kiváló minőségű acélból készült.

  358G020 AKKUS ÜTVEFÚRÓ-CSAVAROZÓ
  Fúró befogó típusa önzáró
  Motor típusa Brushless kefe mentes
  Akkumulátorfeszültség 18 V
  Akkumulátor kapacitása / akkumulátor nélkül /
  Fúró befogó tartomány  2-13 mm
  Maximális forgatónyomaték 38 / 58 Nm
  Fokozatok száma 2
  Funkciók száma 3
  Forgatónyomaték állítás 16 + fúrás + ütvefúrás
  Maximális fordulatszám I. 500 / II. 1700 rpm
  Akkumulátor típus  Li-Ion
  GARANCIA 3 ÉV

   

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét a 14 napos visszavásárlásra!

   

  A készülék árát abban az esetben tudjuk maradéktalanul visszafizetni ha csomagolása sértetlen és csak kipróbálva volt a termék!

  Amennyiben a készüléket használták, a használatnak megfelelő mértékű értékcsökkenés lép fel, és ezek alapján ajánlunk fel önnek egy visszavásárlási árat.

  Amennyiben sérült, festéksérült, eltört, karcos, vagy hiányos terméket/termékeket kapunk vissza, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő módon járunk el csak értékcsökkentett áron tudjuk tovább értékesíteni, így az értékcsökkentett ár kerül visszatérítésre!

  Ha ilyet tapasztalunk, a fogyasztót haladéktalanul, értesítjük e-mail-ben vagy telefonon, és közöljük az értékcsökkenés mértékét. Ha az értékcsökkenés bekövetkezik és a fogyasztó ezzel nem ért egyet, akkor a fogyasztó feladata igazolni annak ellentétét! A visszaküldött terméket két tanú előtt Videófelvétel készítésével igazoljuk a visszaküldött termék állapotát!

  Graphite termék telefonos segítség 58G020

Webáruház készítés