Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

45000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben

Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben
 • Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben
 • Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben
 • Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben
 • Home 360M - légtisztító és ózongenerátor készülék: 5 az 1-ben
99 900 Ft [bruttó]

Aktív ózonkibocsátás: 0,36g/h  360mg/óra
Max kezelhető légtér: 3-37 m2

Időzítő: 1-120 perc
Teljesítmény: 40 W
Zajszint: 50 dB
Termék mérete: 210x265x290 mm
Termék súly: 6,5 kg
Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
Ózonlap adatai: 2 db (lap), 115x115 mm

Egyéb jellemzők: Ionizáció, fotokatalizátoros szűrés, aktív szén szűrő
Garancia: 3 év

Vírusok, Baktériumok, Pollen, Penész, Kellemetlen szagok esetén

Számos funkció 1 termékben:


Folyamatos légtisztítás HEPA szűrő, karbon szűrő, UV fény és fotokatalitikus szűrő, ionizátor segítségével
+
időszakos ózonkezelés 2 db ózonlappal 360 mg/h ózonkibocsátással

 6 fokozatban állítható légtisztító és ózongenerátor készülék, tartozék távirányítóval


Légtisztító funkciót alkalmazva megközelítőleg 65 m²-hez
Ózonkezelés funkció esetében 2 órás kezeléssel megközelítőleg 37m²-hez


Folyamatos légtisztítás, mely során a HEPA és aktív szénszűrő megszűri a levegőt, az ionizációs funkció javítja a levegő minőségét, illetve a ki és bekapcsolható, folyamatosan üzemeltethető UV fény hatásával és a fotokatalitikus szűrővel tisztítja a levegőt.

Az ózon funkció 360 mg/h ózonkibocsátással külön bekapcsolható időszakos kezelés céljából, amikor mindenki elhagyta a helyiséget. Ekkor az ózon a megfelelő koncentráció elérésével fertőtlenítheti és szagtalaníthatja az adott szobát, irodát, várót...


► A HEPA szűrő a legapróbb pollent és porszemeket is megszűri
► A léghigiénia fokozásáért: UV fénnyel és ózon funkcióval ​
► Aktív szénszűrő a kellemetlen szagok esetére
► Ionizációs funkcióval a még jobb minőségű levegőért

 

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljesen megszüntethetőek az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, így maximálisan kifejti fertőtlenítő hatását. Az ózongenerátor készülékeken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy milyen erősek a szagok és mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

 • AZ ÓZONKEZELÉS

  Környezetbarát fertőtlenítés és szagtalanítás

   

  Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

  Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

   

                    

   

  Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

  Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 • Tömeg
  6,5 kg/db
Webáruház készítés