Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


ELDOM GALANT 25 wifi 2500W

ELDOM GALANT 25 wifi 2500W
 • ELDOM GALANT 25 wifi 2500W
 • ELDOM GALANT 25 wifi 2500W
82 900 Ft [bruttó] 
70 990 Ft [bruttó]
Kezdete: 2024.05.30   A készlet erejéig!
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Kiszállítási díj:
Ingyenes szállítás!
Nincs raktáron

Eldom logo futesbolt.hu

ELDOM GALANT 25 wifi 2500W

design fűtőpanel

 

 •  

  Teljesítmény: 2500W (11A) kérjük ellenőriztesse villamos hálózatát szakemberrel

  Befűthető terület: 19 - 26 m2 (helyiség, funkció, szigetelés függő)

  Méretek (cm): Szélesség 107.2, Magasság 45.3, Faltól 8.4

  Vezérlés funkciók: inovatív INTELLIGENS ELEKTRONIKUS VEZÉRLÉS elegáns, 1,8 hüvelykes színes TFT kijelzővel Wifi kapcsolaton keresztül telefonról is vezérelhető (IOS, Android)

  Telefonos Applikáció szoftver nyelve: Magyar

   

  Vezérlés: Heti programozhatóság, határtalan időzítési és hőmérséklet beállítási lehetőség(fogyasztás mérő, fagyvédelem, napi óra és hőmérséklet programozás, nyitott ablak, alvás üzemmód, gyerekzár, termosztát kallibráció, adaptiv indítás)

  A mobiltelefonos applikáción keresztül bárhonnan folyamatosan figyelemmel követhető az aktuális helyiséghőmérséklet, fogyasztás stb., illetve valós időben távolról is állítható a kívánt hőmérséklet, a készülék üzemmódjai, programozása stb.

   

  Dugvilla: 190 cm jobb oldali kivezetés, villásdugóval készre szerelve

  Vízvédelem: IP24 kettős szigetelésű (Fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekbe is helyezhető)!

  Elhelyezése: padlótól minimum 15 cm, maximum 50 cm magasságba, kizárólag vízszintesen!

  Szín: Fehér színű (RAL 9003) acél lemez ház, sötét szürke színű (RAL 7035), hőálló polyamid oldalsó burkolati elemekkel

  Garancia: 2 ÉV + (3 év bővíthető)

  Eldom wifis digitális vezérlés futesbolt.hu

   

  ELDOM fűtőpanelt 2 év garanciával értékesítjük! 

  + 3 évvel bővíthető

  Az ELDOM Galant elektromos konvektorok design vékony kialakításban, színes MAGYAR nyelvű LCD kijelzővel és programozható termosztáttal készülnek. Kialakításunknak köszönhetően nedves helységekbe, pl. fürdőszobákba is biztonsággal telepíthetők, 500 - 3000 Watt teljesítmény tartományban.

  Eldom Galant wifi segítség futesbolt.hu

   

   

   

  Új elektromos fűtőpanel csökkentett mérettel, WiFi vezérléssel, színes és magyar nyelvű menüvel rendelkező beépített innovatív programozható termosztáttal. Ideális választás lakó helyiségek, vagy irodák, de kialakításának köszönhetően nedvesebb levegőjű fürdőszobák energia takarékos fűtésére is. 

  A fali felszerelésre előkészített fűtőberendezés alapfelszereltségben függesztő elemekkel és villásdugóval ellátott tápkábellel szállított.

  Gyártva és fejlesztve az Európai Unióban.


  Az elektromos konvektor alapfelszereltségben egy távolról is vezérelhető termosztáttal, illetve vezérléssel rendelkezik.

  Az ingatlan WIFI kapcsolatán keresztül Ön egy okos telefonon keresztül akár országhatárokon túlról is módosíthatja az ELDOM elektromos konvektorának működését, beállításait, vagy egyszerűen csak ellenőrizheti az ingatlanának a pillanatnyi hőmérsékletét.


  Android-ra vagy iOS-re ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül egy telefonról több ELDOM WIFI konvektort is vezérelhet.

  FONTOS:

  A készülék beállításai természetesen a készülék kezelő paneljén is módosíthatók, WIFI kapcsolat nélkül is üzemeltethető, minden funkciója módosítható.

   

   

  IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

   

  Extra energia takarékos megoldások

  • Dynamic technológia: a fűtőpanel alsó és felső nyílások formája és méretezése, valamint a belső fűtőelem kialakítása, mind a gyors és nagy teljesítmény felfűtést, az egyenletes levegő áramlást és annak a helyiségben való egyenletes eloszlását támogatják. Kényelmes meleg, természetesen.
  • Heti programozhatóság, akár egy perces lépésekben: határtalan időzítési és hőmérséklet beállítási lehetőség az Ön igényei szerint.
  • Magyar nyelvű menü: a színes kijelző még egyszerűbb használata érdekében a fűtőpanelt magyar nyelvű menüvel szállítjuk.
  • iOS és Android alkalmazás: használjon szinte bármilyen okos telefont, a My ELDOM  alkalmazás segítségével távkapcsolaton keresztül is szabályozhatja ingatlanának fűtését. Egy alkalmazáson keresztül több fűtőpanel is szabályozható.
  • Nyitott ablak funkció: aktiválásával, amennyiben a fűtőpanel nyitott ajtót, ablakot, illetve hirtelen hőmérséklet csökkenést mér, automatikusan lekapcsolja a fűtést, majd a kiváltó ok megszűnése után, vagy 15 perccel a funkció bekapcsolás után vissza kapcsol fűtési üzemmódba. 
  • Késleltetett indítás és alvás alatti csökkentett üzemmód: a késleltetett indítás beállításakor 10 perces lépcsőkben, akár 24 órára is eltolhatja a fűtési mód indítását, míg az alvás üzemmód kiválasztásával, az elektromos fűtőpanel automatikusan 3 fokkal csökkenti 2 óra alatt a fűtési hőmérsékletet.


  Hosszú használati idő

  • Speciális U-Shape fűtő elem adja az új Eldom elektromos konvektor gerincét. Az "U" betű alakban meghajlított alumínium fűtőelem a sűrű bordás kialakításának köszönhetően jelentősen megnövelt hőleadó felülettel rendelkezik. Ez a kialakítás gyorsabb és egyenletesebb hőleadást és a fűtőelemen csökkentett mértékű terhelést biztosít, mely összességében a hosszú élettartam garanciája. 


  Biztonságos a használat során, köszönhetően a beépített jövőbemutató biztonsági berendezéseknek

  • Feldőlés védelem: amennyiben a fűtőpanel a függőlegestől jelentősen eltérő szögben áll, az elektronika automatikusan megszakítja az áramellátását.
  • Gyermek védelem: lehetséges a kezelő felület nyomógombjait zárolni.
  • IP24-es védelmi besorolás: az EU-ban érvényes szigorú szabályzásnak megfelelve, a berendezés nedves levegőjű helységekbe is telepíthető.
  • Fagyvédelem: amennyiben a helyiség hőmérséklete 7°C fok alá csökken, a fűtőpanel egy rövid időre automatikusan bekapcsol.
  • Áramszünet elleni védelem: az elektronika több mint 24 óráig tárolja a beállításokat
  • Két lépcsős túlmelegedés elleni védelem: egymás kölcsönösen kizáró, független hőmérséklet szabályzóval és biztonsági termosztáttal szerelve. 


  Kényelmes a használat során

  • Kisméretű, kompakt kialakítás: köszönhetően az "U" alakú, helytakarékos fűtőelem kialakításnak, mindössze 45 cm a fűtőpanel magassága, és 59 cm a szélessége. Nagy fűtési teljesítmény, viszonylag kis testbe építve.
  • Letisztult megjelenés: a korszellem minimál desing-hoz alkalmazkodva, az elektromos fűtőberendezés megjelenésével bármely stílusú ingatlanba illeszkedik.
  • Csendes üzemű
  • Magyar nyelvű menüvel és többféle statisztikai információval: nyomon követheti az elmúlt hét napra visszamenőleg az egyes berendezések elektromos fogyasztását és óráról órára a helyiség átlagos hőmérsékletét.

   


   

  ELDOM Galant WIFI méret és teljesítmény táblázata:

   

  osszehasonlito Eldom Galant futesbolt.hu

   

   

 • termék szélessége 
  1 072 mm
  fűtőtest teljesítménye
  2 500 Watt
  vízvédettség 
  IP 24 (lakószoba,fürdőszoba)
  Szállítási költség
  0
  Raktárkészlet
  NINCS
  Tömeg
  7,5 kg/db
 •  

  ELDOM Galant wifi 1000W letölés futesbolt.hu

 •  

  megrendeli a terméket

  - ASZF és adatkezelési tályékoztatónk alapján átadjuk a megrendelést a szerződéses partnerünknek

  - feldolgozzák a rendelést, visszaigazolják

  - kiszállíttaják önnek a megadott címére

Webáruház készítés