Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

ATLANTIC (Francia)

Főkategória >ATLANTIC (Francia)

Atlantic thermor group

Az Atlantic márkanév 1968 óta világszerte egyet jelent a magas minőségű francia designnal, techológiával és a szakértő gondoskodással a fűtési rendszerek és az otthoni kényelmet biztosító készülékek területén. 

Atlantic márkát 1968-ban alapította Mr. Radat és Mr. Lamoure  La Roche-sur-Yon. Az Atlantic szakembereinek köszönhetően a vállalat fejlődése töretlen. Az évek során az Atlantic folyamatosan ötvözi a prémium designt, innovációt és a csúcstechnológiát. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően szakembereink évről évre olyan újdonságokkal állnak elő, melyek segítenek megteremteni az intelligens otthont és egyre szélesebb körben használják fel a megújuló természeti erőforrásokat.

Az Atlantic által kifejlesztett magas minőségű és megbízható berendezések, mint például vízmelegítők, elektromos fűtőberendezések, fürdőszoba fűtőberendezések, napenergiával működő vízmelegítők, hőszivattyúk megjelenése a francia művészeti formákat, elegáns vonalakat képviselik, mindeközben egyesítik a mindennapi kényelmet és az engeria- és költségtakarékosággal.



Webáruház készítés