Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

FŰTŐSZŐNYEG

Főkategória >FŰTŐSZŐNYEG

MIÉRT A PADLÓFŰTÉS?

  • Energiatakarékos: A padlófűtés a jelenleg ismert leghatékonyabban működő fűtési megoldás. Maximális komfortérzet mellett képes a fűtendő helyiségeket a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett fűteni.Padlófűtött helyiségekben 20°C-os levegő hőmérsékleten megközelítőleg 23°C-os hőérzet alakul ki. Általánosan elmondható, hogy 2-3°C hőmérséklet csökkentés a helyiségekben 15-20% energia megtakarítást eredményez magasabb komfortérzet mellett.
  • Kellemes hőérzet: A padlófűtés alacsony hőmérsékletű sugárzó fűtés melynek előnye, hogy a magas hőmérsékletű (konvekciós=radiátoros) fűtésekkel szemben azonos levegő hőmérséklet mellett magasabb hőérzetet alakít ki.
  • Egészséges: A padlófűtések hőleadása egyenletes, nem alakulnak ki hideg sarkok a helyiségeken belül, a sugárzó hő melegíti, szárítja a falakat melyek hőt tárolnak és sugároznak ki magukból kizárva a páralecsapódás és penészedés lehetőségét. A helyiségekben a levegő hőmérséklete a padlótól felfelé csökken így a radiátorral fűtőtt helyiségekkel ellentétben nem a mennyezet a helyiség legmelegebb pontja. Nem alakul ki légmozgás így nincs szálló sem lebegő por.
  • Láthatatlan: A padlófűtés láthatatlan, nem befolyásolja berendezési tárgyak, bútorok elhelyezését.


Webáruház készítés