Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

45000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma

Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 5.3 kW Split klíma
405 130 Ft [bruttó]

MIdea logo keletklíma

Midea All Easy Pro 5.3 KW WIFI

 

 • Legfontosabb technikai paraméterek: (további adatok a leírás alatt)

  MEX-18-SP Hűtés üzemmód Fűtés üzemmód
   Névleges kapacitás 5300W 5600W
   Teljesítmény felvétel 1318W (587W - 1587W) 1500W (943W - 1695W)
   Páramentesítés NA liter/ó ---
   Áramfelvétel max 13A
   Működési tartomány -20-50 °C -20-24 °C
   SEER / SCOP 8.5/A+++ 4.3/A+

   

   

  Termék komponensek:


  MSEPCU-18HRFN8 All Easy Pro oldalfali beltéri (R32, 5,3 kW)
  MOX430-18HFN8 All Easy Pro kültéri (R32, 5,3 kW)

   

   

  MIDEA készüléket 5 év garanciával értékesítjük!

   

   

  5 év kiterjesztett garancia: A jótállási jegyben előírt karbantartás mellett a készülékre 2 év, míg átvétel időpontjától számított 3 évig kellékszavatosság.  

  FIGYELEM !


  A készülék karbantartását a Garancia jegyben előírt sűrűségben, de legalább évente szakembernek kell elvégeznie, és a garanciajegyen feltüntetnie!
  A karbantartás hiánya a garancia megszűnésével jár!

   


  Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas: A H-tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. hőszivattyúk, kompresszorok, automatikák, stb.) áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani. A H-tarifára csatlakoztatott berendezések csak külön erre a célra kialakított nem leválasztható áramkörre kapcsolhatók. Az áramszolgáltató által biztosított kéttarifás kialakítású mérőberendezés szükséges. Az A1 normál és a B éjszakai tarifára is igényt tarthat a fogyasztó a H-tarifa alkalmazása mellett. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe.A H-tarifa igényléséhez fel kell venni az áramszolgáltatóval a kapcsolatot és a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni, H-tarifaigénylő lap, a csatlakoztatni kívánt berendezések adatlapja stb. A szükséges dokumentumokkal és azok kitöltésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a szolgáltatója honlapján.​

  MIDEA all easy pro keletklima.hu
  Wi-Fi vezérlés beépített:  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

  ECO intelligens szem: 
  Intelligens szem módban a készülék automatikusan
  üzemel. A készülék felismeri az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtési módban, ha 30 percen keresztül távol van, az egység automatikusan csökkenti a működési frekvenciát az energiamegtakarítás érdekében. A készülék automatikusan újraindul és folytatja a megkezdett működést ha emberi tevékenységet észlel a helyiségben.

  Éjszakai alvás üzemmód: A készülék a kívánt paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.

  Szuper hűtés üzemmód: Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram – gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!​ Gombnyomásra legalacsonyabb 17 fokra állítja magát.

  Öndiagnosztika: A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat. Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.​

   

  Csepptálca fűtés: télen fűtés üzemmódban a kültéri egység a külső levegőből hőt von el ezáltal a levegőben lévő köd és pára ráfagy a bordákra. A készülékek idő vagy autómata (inteligens) leolvasztással rendelkeznek és időközönként leolvasztják magukat. A leolvadt víz a csepptálcába szivárog. Amennyiben nincs csepptálca fűtés a leolvadó víz visszafagyhat, és kicsordűlva előfordúlhat ,hogy 2-3 méteres jégcsapok lógnak a klímáról.Azonkívűl ,hogy a klíma meghibásodását is okozhatja, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma a trtó szerkezettel együtt.

  Karterfűtés:  a kompresszor tartyályba integrált fűtés, hidegben induláskor is már optimális hatásfokkal üzemel a kompesszor.

  Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​


  Négy irányú légáram: A készülék függőleges és vízszintes irányban is tereli a levegőt, átmozgatva így a legelgugottabb helyekre is eljut a hűtött - fűtött megtisztított levegő.

   

  24 órás időzítő: Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.

  5 fokozatú kültéri ventilátor: Készülék a kültéri egység ventilátor sebességét 5 fokozatban tudja szabályozni a minimális hang eléréséhez.


  12 fokozatú beltéri ventilátor: Készülék a beltéri ventilátor sebességét 12 fokozatban tudja szabályozni az Ön maximális kényelme érdekében.


  Automatikus újraindítás áramszünet esetén: A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.​

  Energiatakarékos üzemmód (ECO): A készülék ECO üzemmódban, gazdaságos működésre kapcsol (alacsonyabb motorfordulat), így kevesebb energiát használ fel.​


  Midea All easy pro klíma segítség

   

   

  Midea All Easy Pro gyors funkció áttekintés:

  Midea all easy pro keletklima.hu

   


   

  Beltéri egység
   Méret (szél/mag/mély) 965 x 319 x 239 mm
   Nettó súly / bruttó 12.3 / 16.4kg
   Hangnyomás szint Maximum 22 - 41dB (A)

   

  Kültéri egység
   Méret (szél/mag/mély) 890 x 673 x 342 mm
   Nettó súly / bruttó 39 / 42 kg
   Lábtávolság (szé/mé) 663 / 354 mm
   Hangnyomás szint Maximum 59 ​dB(A)
   Gázpótlás 16 g / méter
   Hűtőközeg típus / mennyiség R32 / 1100 g

   

  Hűtőközeg csövezés
   Nyomócső / szívócső méret 6,35 / 12,7 mm
   Min / Max. csőhossz / max.  szintkülönbség 3 / 30 / 20 m
   Hűtőközeg előtöltve /alaptöltet / 5 méter

   

  Elektromos csatlakozás
   Betáplálás becsatlakozás érszám / keresztmetszet Kültéri / 3 x 2,5 mm²
   Bekötés a beltéri és a kültéri egység között 4 x 1,5 mm²
   Névleges feszültség és frekvencia 1 fázis / 220-240 V / 50 Hz
 • Tömeg
  58,5 kg/db
Webáruház készítés