Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

45000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma

Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
 • Midea All Easy Pro 7.1kW Split klíma
523 240 Ft [bruttó]

MIdea logo keletklíma

Midea All Easy Pro 7.1 KW WIFI

 

 • Legfontosabb technikai paraméterek: (további adatok a leírás alatt)

  MEX-24-SP Hűtés üzemmód Fűtés üzemmód
   Névleges kapacitás 7000W 7300W
   Teljesítmény felvétel 1760W (420W - 3200W) 1975W (300W - 3100W)
   Páramentesítés NA liter/ó ---
   Áramfelvétel max 19A
   Működési tartomány -20-50 °C -20-24 °C
   SEER / SCOP 8.5/A+++ 4.2/A+

   

   

  Termék komponensek:


  MSEPDU-24HRFN8 All Easy Pro oldalfali beltéri (R32, 7,1 kW)
  MOX430-24HFN8 All Easy Pro kültéri (R32, 7,1 kW)

   

   

  MIDEA készüléket 5 év garanciával értékesítjük!

   

   

  5 év kiterjesztett garancia: A jótállási jegyben előírt karbantartás mellett a készülékre 2 év, míg átvétel időpontjától számított 3 évig kellékszavatosság.  

  FIGYELEM !


  A készülék karbantartását a Garancia jegyben előírt sűrűségben, de legalább évente szakembernek kell elvégeznie, és a garanciajegyen feltüntetnie!
  A karbantartás hiánya a garancia megszűnésével jár!

   


  Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas: A H-tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. hőszivattyúk, kompresszorok, automatikák, stb.) áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani. A H-tarifára csatlakoztatott berendezések csak külön erre a célra kialakított nem leválasztható áramkörre kapcsolhatók. Az áramszolgáltató által biztosított kéttarifás kialakítású mérőberendezés szükséges. Az A1 normál és a B éjszakai tarifára is igényt tarthat a fogyasztó a H-tarifa alkalmazása mellett. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe.A H-tarifa igényléséhez fel kell venni az áramszolgáltatóval a kapcsolatot és a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni, H-tarifaigénylő lap, a csatlakoztatni kívánt berendezések adatlapja stb. A szükséges dokumentumokkal és azok kitöltésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a szolgáltatója honlapján.​

  MIDEA all easy pro keletklima.hu
  Wi-Fi vezérlés beépített:  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

  ECO intelligens szem: 
  Intelligens szem módban a készülék automatikusan
  üzemel. A készülék felismeri az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtési módban, ha 30 percen keresztül távol van, az egység automatikusan csökkenti a működési frekvenciát az energiamegtakarítás érdekében. A készülék automatikusan újraindul és folytatja a megkezdett működést ha emberi tevékenységet észlel a helyiségben.

  Éjszakai alvás üzemmód: A készülék a kívánt paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.

  Szuper hűtés üzemmód: Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram – gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!​ Gombnyomásra legalacsonyabb 17 fokra állítja magát.

  Öndiagnosztika: A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat. Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.​

   

  Csepptálca fűtés: télen fűtés üzemmódban a kültéri egység a külső levegőből hőt von el ezáltal a levegőben lévő köd és pára ráfagy a bordákra. A készülékek idő vagy autómata (inteligens) leolvasztással rendelkeznek és időközönként leolvasztják magukat. A leolvadt víz a csepptálcába szivárog. Amennyiben nincs csepptálca fűtés a leolvadó víz visszafagyhat, és kicsordűlva előfordúlhat ,hogy 2-3 méteres jégcsapok lógnak a klímáról.Azonkívűl ,hogy a klíma meghibásodását is okozhatja, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma a trtó szerkezettel együtt.

  Karterfűtés:  a kompresszor tartyályba integrált fűtés, hidegben induláskor is már optimális hatásfokkal üzemel a kompesszor.

  Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​


  Négy irányú légáram: A készülék függőleges és vízszintes irányban is tereli a levegőt, átmozgatva így a legelgugottabb helyekre is eljut a hűtött - fűtött megtisztított levegő.

   

  24 órás időzítő: Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.

  5 fokozatú kültéri ventilátor: Készülék a kültéri egység ventilátor sebességét 5 fokozatban tudja szabályozni a minimális hang eléréséhez.


  12 fokozatú beltéri ventilátor: Készülék a beltéri ventilátor sebességét 12 fokozatban tudja szabályozni az Ön maximális kényelme érdekében.


  Automatikus újraindítás áramszünet esetén: A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.​

  Energiatakarékos üzemmód (ECO): A készülék ECO üzemmódban, gazdaságos működésre kapcsol (alacsonyabb motorfordulat), így kevesebb energiát használ fel.​


  Midea All easy pro klíma segítség

   

   

  Midea All Easy Pro gyors funkció áttekintés:

  Midea all easy pro keletklima.hu

   


   

  Beltéri egység
   Méret (szél/mag/mély) 1140 x 275 x 370 mm
   Nettó súly / bruttó 20 / 25.3kg
   Hangnyomás szint Maximum 21 - 44.5dB (A)

   

  Kültéri egység
   Méret (szél/mag/mély) 890 x 673 x 342 mm
   Nettó súly / bruttó 45.6 / 49 kg
   Lábtávolság (szé/mé) 663 / 354 mm
   Hangnyomás szint Maximum 59 ​dB(A)
   Gázpótlás 16 g / méter
   Hűtőközeg típus / mennyiség R32 / 1500 g

   

  Hűtőközeg csövezés
   Nyomócső / szívócső méret 6,35 / 16 mm
   Min / Max. csőhossz / max.  szintkülönbség 3 / 50 / 25 m
   Hűtőközeg előtöltve /alaptöltet / 5 méter

   

  Elektromos csatlakozás
   Betáplálás becsatlakozás érszám / keresztmetszet Kültéri / 3 x 2,5 mm²
   Bekötés a beltéri és a kültéri egység között 4 x 1,5 mm²
   Névleges feszültség és frekvencia 1 fázis / 220-240 V / 50 Hz
 • Tömeg
  74 kg/db
Webáruház készítés