Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Midea Breezeless 2,6 kW Split klíma

Midea Breezeless 2,6 kW Split klíma
 • Midea Breezeless 2,6 kW Split klíma
 • Midea Breezeless 2,6 kW Split klíma
 • Midea Breezeless 2,6 kW Split klíma
379 900 Ft [bruttó]
Megvásárolható:
csak előre utalással!
Kiszállítási díj:
+ 4990

MIdea logo keletklíma

Midea Breezeless 2.6 KW WIFI

Megvásárolható Szabolcs, Borsod, Hajdú, megyékben szállítási költség: 4990Ft

 

 • Legfontosabb technikai paraméterek: (további adatok a leírás alatt)

  MSFAAU-09HRFN8-WIFI Hűtés üzemmód Fűtés üzemmód
  Névleges kapacitás 3500W 3200W
  Teljesítmény felvétel 857W (130-1700W) 952W (120-1550W)
  Páramentesítés 0,8 liter/ó -
  Áramfelvétel 4,2A 4,1A
  Működési tartomány -15-50 °C -25-30 °C
  SEER / SCOP 8,5/A+++ 4,6/A++

   

   

  Készüléket 5 év garanciával értékesítjük!

   

   

  5 év kiterjesztett garancia: A jótállási jegyben előírt karbantartás mellett a készülékre 2 év, míg átvétel időpontjától számított 3 évig kellékszavatosság.  

  FIGYELEM !


  A készülék karbantartását a Garancia jegyben előírt sűrűségben, de legalább évente szakembernek kell elvégeznie, és a garanciajegyen feltüntetnie!
  A karbantartás hiánya a garancia megszűnésével jár!

   

  Világelső TwinFlap™ technológia:  Nincs többé dermesztőén hideg légáram. A külső és belső légterelőszárnyak segítségével pontosan kiválaszthatja a helyiségbe befújt légáram lágyságát. A kettős terelőlemezek eltérítik, hajlítják és szétszórják a hideg légáramot, így a hűtés többszintű lágyságát kínálva.


  Ultra csendes működés 20 dB: Szebb élet. Édes álmok.
  A légcsatorna és a ventilátor teljesen új aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a hűvös levegősima átjutását minimális súrlódással, aminek eredményeként a működési zaj alacsony, 20dB. Ez akkora zaj, mint egy növekvő virág hangja. A BreezeleSS+-val, nyugodt, csendes és optimális hőmérsékletű lesz az éjszaka.

  Energia Hűtési energiahatékonyság iECO mód: ultra alacsony energiafelhasználás egész éjszaka A frekvenciaváltó mikrochipjének köszönhetően a Midea BreezeleSS+stabilan működhet alacsony frekvencián akár 8 órán keresztül. A készülék SEER értéke biztosítja arról, hogy készüléke nagy energiahatékonysággal műküdik.


  Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas: A H-tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. hőszivattyúk, kompresszorok, automatikák, stb.) áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani. A H-tarifára csatlakoztatott berendezések csak külön erre a célra kialakított nem leválasztható áramkörre kapcsolhatók. Az áramszolgáltató által biztosított kéttarifás kialakítású mérőberendezés szükséges. Az A1 normál és a B éjszakai tarifára is igényt tarthat a fogyasztó a H-tarifa alkalmazása mellett. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe.A H-tarifa igényléséhez fel kell venni az áramszolgáltatóval a kapcsolatot és a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni, H-tarifaigénylő lap, a csatlakoztatni kívánt berendezések adatlapja stb. A szükséges dokumentumokkal és azok kitöltésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a szolgáltatója honlapján.​

  MIDEA Breezelees keletklima.hu
  Wi-Fi vezérlés beépített:  A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

  Éjszakai alvás üzemmód: A készülék a kívánt paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.

  Szuper hűtés üzemmód: Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram – gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!​ Gombnyomásra legalacsonyabb 17 fokra állítja magát.

  Öndiagnosztika: A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat. Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.​

   

  Csepptálca fűtés: télen fűtés üzemmódban a kültéri egység a külső levegőből hőt von el ezáltal a levegőben lévő köd és pára ráfagy a bordákra. A készülékek idő vagy autómata (inteligens) leolvasztással rendelkeznek és időközönként leolvasztják magukat. A leolvadt víz a csepptálcába szivárog. Amennyiben nincs csepptálca fűtés a leolvadó víz visszafagyhat, és kicsordúlva előfordúlhat, hogy 2-3 méteres jégcsapok lógnak a klímáról. Azonkívűl, hogy a klíma meghibásodását is okozhatja, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma a tartó szerkezettel együtt.

   

  Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​


  Négy irányú légáram: A készülék függőleges és vízszintes irányban is tereli a levegőt, átmozgatva így a legelgugottabb helyekre is eljut a hűtött - fűtött megtisztított levegő.

   

  24 órás időzítő: Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.


  12 fokozatú beltéri ventilátor : Készülék a beltéri ventilátor sebességét 12 fokozatban tudja szabályozni az Ön maximális kényelme érdekében.


  Automatikus újraindítás áramszünet esetén: A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.​

  Energiatakarékos üzemmód (ECO): A készülék ECO üzemmódban, gazdaságos működésre kapcsol (alacsonyabb motorfordulat), így kevesebb energiát használ fel.


  Midea Breezeless klíma segítség

   

  Midea Breezeless gyors funkció áttekintés:

   - Csepptálca fűtés  - Cold catalyst szűrő  - Alvás automata funkció
   - 24 órás ídőzítő  - Turbo üzemmód  - 8 ℃-os temperáló fűtés
   - 1W készenléti üzemmód  - Eco mód  - Vészhelyzeti üzemmód
   - 5 fokozatú kültéri ventillátor  - Öntisztítás  - Automatikus hiba diagnosztikai funkció
   - Nagy sűrűségű szűrő  - Golden Fin  - Gyári Wifi vezérlés
   - Fokozatmentes energiaszabályozás  - Hűtés alacsony külső hőmérsékleten  - Azonnali hűtés/fűtés

   

   

   

  Beltéri egység
  Méret (szé/ma/mé) 940 x 325 x 193 mm
  Nettó / Brutto súly 10,7 / 14 kg
  Hangnyomás szint Maximum 39 ​dB(A)

   

  Kültéri egység
  Méret (szé/ma/mé) 800 x 554 x 333 mm
  Nettó / Brutto súly 27,3 / 30 kg
  Lábtávolság (szé/mé)
  514 / 340 mm
  Hangnyomás szint Maximum 56 ​dB(A)
  Gázpótlás 12 g / méter
  Hűtőközeg típus / mennyiség R32 / 690 g

   

  Hűtőközeg csövezés
  Nyomócső / szívócső méret 6,35 / 9,52 mm
  MIN / Max. csőhossz / max. szintkülönbség 3 / 25 / 10 m
  Hűtőközeg előtöltve /alaptöltet / 5 méter

   

  Elektromos csatlakozás
  Betáplálás becsatlakozás érszám / keresztmetszet Kültéri / 3 x 1,5 mm²
  Bekötés a beltéri és a kültéri egység között 4 x 1,5 mm²
  Névleges feszültség és frekvencia 1 fázis / 220-240 V / 50 Hz
 • Tömeg
  43 kg/db
 • Klíma rendelés folyamata

Webáruház készítés