Kategóriák
TOP termékek
Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

35000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w

Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
  • Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
  • Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
  • Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
  • Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
  • Moel M-7230 Geko rovarcsapda 2x15w
51 500 Ft [bruttó]
Kiszállítási díj:
Ingyenes szállítás!

moel logo komfortfutes.hu

Moel M-7230 Gekko professzionális rovarcsapda (fekete)

Moel M-309 Gekko professzionális rovarcsapda (szürke)

 

 

Méret: 370 x 315 x 160mm (hossz,szél,mag,)
Súly: 4,3 kg
Feszültség: 230V 50Hz
UV-A fénycsövek teljesítménye: 2×15 W

Fénycső élettartam: kb 5000 óra Aktinikus SYLVANIA-MOEL ajánlott csere 2000 óra vagy évente 1X

Védelmi szint: IPX4    (kültéren is használható)

Szigetelési osztály: II
Lefedettség: 12-14 m minden irányban

Hatókörzet: kb 350 m²
Összfogyasztás: 45 W
Rácsfeszültség: 5000V

Tartozék: Lánc (felfüggesztésre)

Garancia: 12 hónap

 

rovarcsapda segítség

 


M-7230 GEKO feszültséggel működő rovarcsapda 2×15 Watt működése

Rovarölő lámpa Glaro GEKO 7230 a professzionális olasz MO-EL cég az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb rovarcsapdája, melyet belső használatra szánt nagy területekre terveztek (mindenféle mezőgazdasági termeléshez, csarnokokhoz, növényekhez stb.),

valamint külső használatra, (teraszok, pavilonok, más nyílt terek). 

A készülék kedvezőtlen időjárási körülmények között is működhet, beleértve az esőt is. Ez a rovarlámpa két UV-A fénycsővel van felszerelve, amelyek teljes teljesítménye 45 W, és amelyek körülbelül 350 m²-es területen működnek.

A Geko 7230 Professional izzó lámpa olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan megszabaduljon a rovaroktól, mint a legyek és a szúnyogok minden olyan helyen, ahol nem kívánatosak, pl sertés, vágóhidak vagy istállóban. 

Ezzel a lámpával a rovarok segítségével pénzt takaríthat meg melyet elköltene vegyszerekre,  Érdemes megjegyezni, hogy az inszekticid lámpa teljesen ártalmatlan az állatokra vagy az emberekre.

Ez a rovarlámpa magánhasználatban is működik, ahol a rovarok jelenléte különösen zavaró, azaz különösen teraszokon, vagy nyított helyíségekben.

Ez a rovarölő lámpa ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, így az év bármelyik szakaszában képes működni. A készülék két fénycsővel van felszerelve, amelyek mindegyike 40 W kapacitással rendelkezik (teljes teljesítmény 45 W), 350 m²-es (10–12 m-es lineáris működésű) megsemmisítési mezővel, nagyon hatékonyak és egyidejűleg energiatakarékosak. Még a lámpától távol eső rovarok is észreveszik a Geko 7230 lámpa erős fényét, melyet úgy teszteltek, hogy a fény fénye nem tükröződik a sima felületeken, különösen a mennyezeten. A fény visszaverődése megzavarhatja a rovarokat. A fénycsövek vízzáró tartója védi őket a portól, a gőztől és a nedvességtől.

 

A két fénycső által sugárzott UV-A fény a repülő rovarokat a készülékhez csalogatja. A fénycső körül repkedő rovarok ha a magasfeszültségű (5000 V) elektróda közelébe szállnak, megrázza őket, és a rovarcsapda gyűjtőtálcájába zuhannak. M-7230 GEKO feszültséggel működő rovarcsapda 2×15 Watt hatékony repülő rovarfogást biztosít kültéri és beltéri környezetben egyaránt.

Hogyan működik a rovarirtó lámpa?

Az ilyen típusú eszköz működési elve nagyon egyszerű: a lámpa az UV-A fénycsővel csalogatja a rovarokat, majd a készülék belsejében lévő elektromos rácskal érintkezik. A lámpa alsó része a halott rovarok tárolója, könnyen eltávolítható és tisztítható, de a lámpa a tartály nélkül is működhet, ekkor a rovarok közvetlenül a földre esnek.

A Geko 7230 rovarcsapda búrkolata ütésálló műanyagból , rácsozata rozsdamentes acélból és horganyzott anyagból készült. 

A lámpa külső rácsa és rácsa (rács) korróziós vizsgálatokat végeztek a sókamrában (az oxidációs folyamat kedvéért), a lámpát ellenállási teszteknek is alávetették szélsőséges hideg és meleg körülmények között (tűzálló anyagokból). Ez a rovarirtó lámpa még a legkedvezőtlenebb körülmények között is használható (nagy mennyiségű szennyeződés keletkezik), megfelel az IMQ legmagasabb higiéniai és biztonsági szabványainak, és IPX4 osztályú, így még esőben is használható.

Javasolt felhasználás: belső használat - nagy területek, mint például élelmiszerboltok, gyárak, raktárak, istállók, gallérok,

szabadtéri területek - gyümölcsösök, kertek, sportpályák, szabadtéri medencék, teniszpályák, golfpályák, mezőgazdasági termelés, állattenyésztés, élelmiszertermelés .

Használat:

M-7230 GEKO feszültséggel működő rovarcsapdát síkegyenesvízszintes felületre elhelyezve, vagy láncra felfüggesztve otthonudvaronteraszokon egyaránt használható. A maximális hatásfok érdekében minden faltól hagyjon legalább 50 cm távolságot, és sötétítse be a helyiséget.

Magasfeszültségű kompakt rovarcsapda. A készülék alján található gyűjtőtálca az elpusztult rovarokat fogja fel, amely könnyedén eltávolítható.

  • Tömeg
    4,3 kg/db
Webáruház készítés