Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Moel M363G ventilátoros rovarcsapda

Moel M363G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M363G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M363G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M363G ventilátoros rovarcsapda
63 900 Ft [bruttó]
Szállítási idő:
4-5 munkanap

moel logo futesbolt.huMoel M363G ventilátoros beltéri rovarcsapda

 

 

 

Méret: 245 x 220 x 340mm (hossz,szél,mag,)

Megfelelősség: HACCP
Súly: 2,6 kg
Feszültség: 230V 50Hz
UV-A fénycsövek teljesítménye: 32 W (fotokémiai hatású)

UV-C fénycsövek teljesítménye: 9 W (sterilizál, baktériumölő)

Fénycső élettartam: kb 2000 óra

Védelmi szint: IP20 (csak beltéren vagy fedett száraz helyen használható)

Szigetelési osztály: II
Lefedettség: 14-16 m sugarú körben

Összfogyasztás: 75 W
TVentilátor fordulatszáma: 900 / 1200f/perc

Garancia: 12 hónap

 

rovarcsapda segítség futesbolt.hu

 

 

M-363G Ventilátoros sterilizer rovarcsapda működése

M-363G Ventilátoros sterilizer rovarcsapda közepén elhelyezett fénycső UV-A fényt bocsát ki, ami odavonzza a repülő rovarokat. A ventilátor beszippantja a rovarokat, akik egy gyűjtőtálcába zuhannak. A gyűjtőtálcában ezután kiszáradnak. A rovarcsapda házán belül egy UV-C fénycső is található, amely az elpusztult rovarokat fertőtleníti, ezért használható élelmiszerrel foglalkozó helyeken. A tálca takarítása egyszerű és higiénikus.

Használat

Sík felületreoldalfalra elhelyezve használható. A legnagyobb hatásfok érdekében fél méter távolságra minden falfelülettőlgyenge fény mellett használja. Ajánlott boltokbanlakásbanterasztokonhentes,- és zöldséges pultokbanVentilátoros fertőtlenítő professzionális rovarcsapda. Zárt helyiségekben, teraszokon teljes körű védelmet nyújt a kártékony repülő rovarokkal szemben.

 

A belső UV-C lámpával felszerelt készülék amely csapdába ejti a rovarokat és sterilizálja - elpúsztítja a mikrobákat és baktériumokat levegőjben.

Ezt a modellt higiéniai és környezetvédelmi célokra tervezték: ideális éttermek, hentesboltok, élelmiszerüzletek, kórházak és klinikák számára.

A beépített ventilátora 2 fordúlatszámon működik. Az első sebesség lassabb tökéletes az éjszakai szúnyogok megölésére. A második gyorsabb, alkalmas nagyobb rovarok, mint pl: legyek, darazsak, és egyéb szálló rovarok ártalmatlanítására!


 

JELLEMZŐK


A MO-EL a ventilátoros rovarcsapdái teljes választéka környezetbarát és teljesen ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra!


Az INSECTIVORO ötvözi az UV-A lámpákat egy ventilátorral. Rovarokat vonzza a fényt, amikor közelednek a fényforráshoz a ventilátor befogja őket egy fiókba. A MO-EL szabadalmaztatott fiókkal felszerelt,  automatikusan záró ajtóval. Ezért a rovarok nem tudnak menekülni, amikor
az elem ki van kapcsolva.


LÁMPÁK


Az MO-EL az UV-A lámpáit kizárólag a a világ legjobb gyártóitól származik
Ahhoz, hogy az elem hatékony legyen, helyettesíteni kell a régi / nem működő lámpákat eredeti MO-EL lámpákkal.

UV-A


A MO-EL tökéletes fényforrása az alacsony nyomású higanygőzt tartalmazó üvegburkolatból készült lámpák, belső Fluoreszkáló bevonattal. Világító spektrumuk 300-400 nm a csúcs 365 nm

UV-C LÁMPA - GERMICIDE
Alacsony nyomású higanygőzlámpák, üvegből készült ,hullámhossz és 253,7 nm csúcs. Ez a hatalmas fény elpusztítja a fénykibocsátásnak kitett baktériumok. Az ereje miatt be van építve egységbe, és a külső látványtól elrejtve működik. 


ALKATRÉSZEKA ventilátor műanyagból készült és lekerekített pengével van ellátva így a rovarokat anélkül, hogy összetörték volna vezetik a gyűjtő tartályba. A gyermekek számára is teljesen biztonságos. A CE szabványoknak megfelelően tervezve, a ventilátor automatikusan leáll, ha véletlenül érintkezik kézzel vagy bármilyen tárgyal.SZERKEZET


Az INSECTIVORO karcálló műanyagból készült. Könnyű és mozgatható mind háztartási, mind professzionális használatra alkalmas. Szűrő és fiók gyorsan eltávolítható és könnyen tisztítható.


BIZTONSÁG


Az INSECTIVORO-t az olasz IMQ jóváhagyta. II és II osztályú
nem kell földelni. Rendkívül ellenálló és ellenálló rugalmas.


ÖKOLÓGIA


Újrahasznosítható anyagokból készült, az INSECTIVORO nem használ mérgeket,és más vegyi anyagokat, és nem bocsátanak ki füstöt vagy rossz szagokat.

 • Mi is az a HACCP?

  A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) törvényes követelmény valamint a biológiai, élelmiszer- és élelmiszer-biztonság elleni szisztematikus megelőző tervezet
  az élelmiszer-feldolgozás során keletkező kémiai és fizikai veszélyek, amelyek az alábbiakhoz vezethetnek: hogy a gyártott termékek nem biztonságosak a fogyasztásra.

  A HACCP segít azonosítani, dokumentálni, csökkenteni és nyomon követni a kockázatokat.
  Ez a kritikus pontok veszélyelemzése és ellenőrzése - egyaránt fontos az
  előkészítés, feldolgozás, gyártás, csomagolás, tárolás, élelmiszerek szállítása, forgalmazása, kezelése és értékesítése.
  Az érvényben lévő (EK) Nr. Az Európai Parlament és a Tanács 2004. április 29-i 852/2004 / EK rendelete az élelmiszerek higiéniájáról, 1. fejezet, 1. cikk a) pont, az élelmiszer biztonságáért a felelősség élelmiszeripari vállalkozó.
  A HACCP az ellátási lánc valamennyi tagjára vonatkozik, amelyben az egyik a fenti tevékenységek elvégzése - függetlenül attól, hogy a tevékenységet használják-e kereskedelmi célokra vagy sem.


  Ez azt jelenti, hogy a kicsi és a nagy, ipari élelmiszer-ellátási területeknek, minden lépést, kritikus ellenőrzési pontokat meg kell határozni, ellenőrizni kell, rendszeresen és egyértelműen dokumentálni kell, az élelmiszer-ellenőrző hatóság számára.

  A Rovarcsapdák száma a ragasztószalagokkal lehetővé teszi a káros rovarok könnyű és gyors ellenőrzését és naplózását, valamint a HACCP előírásoknak megfelelően.


  A ragasztószalagok könnyen és gyorsan cserélhetők. Ezért ideálisak éttermek, snack bárok, élelmiszer-áruházak szupermarketekben, hentesek, hal üzletek, kis boltok, pékségek és gyógyszertárakban.

 • Raktárkészlet
  NINCS
  Tömeg
  2,6 kg/db
 • Vásárlási folyamat

  A pandémia, és kialakult világgazdasági helyzet miatt Magyarországi raktárkészlet alacsony, termék beszerzése nehézkes.

   

  - megrendeli a terméket (még semmilyen szinten nem kötelezi el magát a vásárlás mellett)

  - 24 órán belül jelentkezünk, egyeztetve a szállítás várható idejét

   

Webáruház készítés