Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

BELTÉRI FŰTŐKÁBEL (padlófűtés)

Főkategória >FŰTŐKÁBELEK >BELTÉRI FŰTŐKÁBEL (padlófűtés)

Az egyszerű és költséghatékony megoldás padlófűtéshez

A fűtőkábeles padlófűtési technológia közel 40 éves múltra tekint vissza. Főbb jellemzői, az alacsony beruházási költség és a megbízhatóság ezen idő alatt nem változtak. A technológia azonban jelentős változáson esett át. A BVF fűtőkábelek kizárólag kéteres (Twin-conductor) technológia alkalmazásával készülnek mely minden eddiginél jobb üzemi hatásfokot és hosszabb élettartamot  garantálnak.

 

A fűtőkábel technológia alapvetően padlófűtési rendszerek kialakítására lett kifejlesztve azonban mára számos az általános felhasználástól eltérő alkalmazása ismert (pl.: ipari gépek és csövek temperálása, hőhidak kezelése, beltéri fagymentesítés… stb).

A fűtőkábelek beépítése az aljzatbeton képzésekor gyorsan és extrém alacsony költségek mellett kivitelezhető. Üzemeltetésük vezérelt áram (kedvezményes tarifa) alkalmazása mellett még gazdaságosabb.


GYORS KIVITELEZÉS

A BVF WFD Series kéteres fűtőkábelek csak egy oldalon rendelkeznek bekötési ponttal. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés. A fűtőkábel gyári rögzítő sínre vagy akár az aljzat képzésekor használt betonacélhálón is könnyedén rögzíthető, nem igényel speciális beépítési rétegrendet, mindössze a hatályos szabványoknak megfelelő aljzathőszigetelést, a kiemelten gazdaságos működés érdekében.

VEZÉRELT ÁRAMMAL

 

A hőtároló padlófűtés tökéletesen alkalmas a vezérelt (korábbi nevén éjszakai áram) díjszabással történő komplett üzemeltetésre. Használatával a padló folymatosan melegen tartható hiszen a rendelkezésre állási idő után a hatalmas felmelegített tömeg egyenletesen sugározza ki magábol a bevitt hőt. Az intelligens padlószenzoros vezérlésnek köszönhetően a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem alakul ki túlfűtés.

 

KARBANTARTÁSMENTES

A BVF fűtőkábelek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállítsában.


Webáruház készítés