Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

ADAX NEO (Norvég)


ADAX NEO – egy vadonatúj innováció

Az ADAX NEO vadonatúj fejlesztés az elektromos fűtés világában.

Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, Műszaki és esztétikai tartalma is világszínvonalú remekmű született a világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezőitől, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.

Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában. Az ADAX NEO használói amellett, hogy egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek, a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az ADAX NEO a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni.



Webáruház készítés