Kategóriák
TOP termékek
Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

35000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda

Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
 • Moel M-308E Cri-Cri Geko rovarcsapda
80 000 Ft [bruttó]

moel logo komfortfutes.hu

 Moel M-308 CRI-CRI Gekko professzionális rovarcsapda

 (Megegyezik az M-7298 tipussal csak a színük különbözik)

 

 

 

Méret: 710 x 350 x 210mm (hossz,szél,mag,)
Súly: 8,3 kg
Feszültség: 230V 50Hz
UV-A fénycsövek teljesítménye: 2×40 W

Fénycső élettartam: kb 5000 óra Aktinikus SYLVANIA-MOEL ajánlott csere 2000 óra vagy évente 1X

Védelmi szint: IPX4    (kültéren is használható)

Szigetelési osztály: II
Lefedettség: 15-18 m minden irányban

Hatókörzet: kb 850 m²
Összfogyasztás: 95 W
Rácsfeszültség: 5000V

Tartozék: Lánc (felfüggesztésre)

Garancia: 12 hónap

 

rovarcsapda segítség

 


M-308E Cri-Cri GEKO feszültséggel működő rovarcsapda 2×40 Watt működése

Rovarölő lámpa Glaro GEKO 7298 a professzionális olasz MO-EL cég az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb rovarcsapdája, melyet belső használatra szánt nagy területekre terveztek (mindenféle mezőgazdasági termeléshez, csarnokokhoz, növényekhez stb.),

valamint külső használatra, (teraszok, pavilonok, más nyílt terek). 

A készülék kedvezőtlen időjárási körülmények között is működhet, beleértve az esőt is. Ez a rovarlámpa két UV-A fénycsővel van felszerelve, amelyek teljes teljesítménye 80 W, és amelyek körülbelül 850 m²-es területen működnek.

A M-308 Professional izzó lámpa olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan megszabaduljon a rovaroktól, mint a legyek és a szúnyogok minden olyan helyen, ahol nem kívánatosak, pl sertés, vágóhidak vagy istállóban. 

Ezzel a lámpával a rovarok segítségével pénzt takaríthat meg melyet elköltene vegyszerekre,  Érdemes megjegyezni, hogy az inszekticid lámpa teljesen ártalmatlan az állatokra vagy az emberekre.

Ez a rovarlámpa magánhasználatban is működik, ahol a rovarok jelenléte különösen zavaró, azaz különösen teraszokon, vagy nyított helyíségekben.

Ez a rovarölő lámpa ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, így az év bármelyik szakaszában képes működni. A készülék két fénycsővel van felszerelve, amelyek mindegyike 40 W kapacitással rendelkezik (teljes teljesítmény 80 W), 850 m²-es (15–18 m-es lineáris működésű) megsemmisítési mezővel, nagyon hatékonyak és egyidejűleg energiatakarékosak. Még a lámpától távol eső rovarok is észreveszik a Geko 7298 lámpa erős fényét, melyet úgy teszteltek, hogy a fény fénye nem tükröződik a sima felületeken, különösen a mennyezeten. A fény visszaverődése megzavarhatja a rovarokat. A fénycsövek vízzáró tartója védi őket a portól, a gőztől és a nedvességtől.

 

A két fénycső által sugárzott UV-A fény a repülő rovarokat a készülékhez csalogatja. A fénycső körül repkedő rovarok ha a magasfeszültségű (5000 V) elektróda közelébe szállnak, megrázza őket, és a rovarcsapda gyűjtőtálcájába zuhannak. M-308E Cri-Cri GEKO feszültséggel működő rovarcsapda 2×40 Watt hatékony repülő rovarfogást biztosít kültéri és beltéri környezetben egyaránt.

Hogyan működik a rovarirtó lámpa?

Az ilyen típusú eszköz működési elve nagyon egyszerű: a lámpa az UV-A fénycsővel csalogatja a rovarokat, majd a készülék belsejében lévő elektromos rácskal érintkezik. A lámpa alsó része a halott rovarok tárolója, könnyen eltávolítható és tisztítható, de a lámpa a tartály nélkül is működhet, ekkor a rovarok közvetlenül a földre esnek.

A Geko M-308 rovarcsapda búrkolata ütésálló műanyagból , rácsozata rozsdamentes acélból és horganyzott anyagból készült. 

A lámpa külső rácsa és rácsa (rács) korróziós vizsgálatokat végeztek a sókamrában (az oxidációs folyamat kedvéért), a lámpát ellenállási teszteknek is alávetették szélsőséges hideg és meleg körülmények között (tűzálló anyagokból). Ez a rovarirtó lámpa még a legkedvezőtlenebb körülmények között is használható (nagy mennyiségű szennyeződés keletkezik), megfelel az IMQ legmagasabb higiéniai és biztonsági szabványainak, és IPX4 osztályú, így még esőben is használható. A Geko 7298 a CRI CRI 308E modelljéhez hasonló modell,  csak színben különböznek.

Javasolt felhasználás: belső használat - nagy területek, mint például élelmiszerboltok, gyárak, raktárak, istállók, gallérok,

szabadtéri területek - gyümölcsösök, kertek, sportpályák, szabadtéri medencék, teniszpályák, golfpályák, mezőgazdasági termelés, állattenyésztés, élelmiszertermelés .

Használat:

M-308E Cri-Cri GEKO feszültséggel működő rovarcsapdát síkegyenesvízszintes felületre elhelyezve, vagy láncra felfüggesztve otthonudvaronteraszokon egyaránt használható. A maximális hatásfok érdekében minden faltól hagyjon legalább 50 cm távolságot, és sötétítse be a helyiséget.

Magasfeszültségű kompakt rovarcsapda. A készülék alján található gyűjtőtálca az elpusztult rovarokat fogja fel, amely könnyedén eltávolítható.

 • Mi is az a HACCP?

  A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) törvényes követelmény valamint a biológiai, élelmiszer- és élelmiszer-biztonság elleni szisztematikus megelőző tervezet
  az élelmiszer-feldolgozás során keletkező kémiai és fizikai veszélyek, amelyek az alábbiakhoz vezethetnek: hogy a gyártott termékek nem biztonságosak a fogyasztásra.

  A HACCP segít azonosítani, dokumentálni, csökkenteni és nyomon követni a kockázatokat.
  Ez a kritikus pontok veszélyelemzése és ellenőrzése - egyaránt fontos az
  előkészítés, feldolgozás, gyártás, csomagolás, tárolás, élelmiszerek szállítása, forgalmazása, kezelése és értékesítése.
  Az érvényben lévő (EK) Nr. Az Európai Parlament és a Tanács 2004. április 29-i 852/2004 / EK rendelete az élelmiszerek higiéniájáról, 1. fejezet, 1. cikk a) pont, az élelmiszer biztonságáért a felelősség élelmiszeripari vállalkozó.
  A HACCP az ellátási lánc valamennyi tagjára vonatkozik, amelyben az egyik a fenti tevékenységek elvégzése - függetlenül attól, hogy a tevékenységet használják-e kereskedelmi célokra vagy sem.


  Ez azt jelenti, hogy a kicsi és a nagy, ipari élelmiszer-ellátási területeknek, minden lépést, kritikus ellenőrzési pontokat meg kell határozni, ellenőrizni kell, rendszeresen és egyértelműen dokumentálni kell, az élelmiszer-ellenőrző hatóság számára.

  A Rovarcsapdák száma a ragasztószalagokkal lehetővé teszi a káros rovarok könnyű és gyors ellenőrzését és naplózását, valamint a HACCP előírásoknak megfelelően.


  A ragasztószalagok könnyen és gyorsan cserélhetők. Ezért ideálisak éttermek, snack bárok, élelmiszer-áruházak szupermarketekben, hentesek, hal üzletek, kis boltok, pékségek és gyógyszertárakban.

Webáruház készítés