Kategóriák
TOP termékek
Biztonságos vásárlás

SSL positive

Házhozszállítás

Ingyenes házhoz szállítás

fűtőtestekre

60000ft felett

Házhozszállítás

Termék részletek


Moel M368G ventilátoros rovarcsapda

Moel M368G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M368G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M368G ventilátoros rovarcsapda
 • Moel M368G ventilátoros rovarcsapda

moel logo futesbolt.hu

Moel M368G ventilátoros beltéri rovarcsapda

Különbség az M363G közt a sterilizáló Germicid UV fény hiánya

 

 

 

Méret: 245 x 220 x 340mm (hossz,szél,mag,)

Megfelelősség: HACCP
Súly: 2,4 kg
Feszültség: 230V 50Hz
UV-A fénycsövek teljesítménye: 32 W (fotokémiai hatású)

Fénycső élettartam: kb 2000 óra

Védelmi szint: IP20 (csak beltéren vagy fedett száraz helyen használható)

Szigetelési osztály: II
Lefedettség: 14-16 m sugarú körben

Összfogyasztás: 55 W
TVentilátor fordulatszáma: 900 f/perc

Garancia: 12 hónap

 

rovarcsapda segítség

 

 

M-368G Ventilátoros sterilizer rovarcsapda működése

M-368G Ventilátoros sterilizer rovarcsapda közepén elhelyezett fénycső UV-A fényt bocsát ki, ami odavonzza a repülő rovarokat. A ventilátor beszippantja a rovarokat, akik egy gyűjtőtálcába zuhannak. A gyűjtőtálcában ezután kiszáradnak

Használat

Sík felületreoldalfalra elhelyezve használható. A legnagyobb hatásfok érdekében fél méter távolságra minden falfelülettőlgyenge fény mellett használja. Ajánlott boltokbanlakásbanterasztokonhentes,- és zöldséges pultokbanVentilátoros fertőtlenítő professzionális rovarcsapda. Zárt helyiségekben, teraszokon teljes körű védelmet nyújt a kártékony repülő rovarokkal szemben.

 

Ezt a modellt higiéniai és környezetvédelmi célokra tervezték: ideális éttermek, hentesboltok, élelmiszerüzletek, kórházak és klinikák számára.

 


 

JELLEMZŐK


A MO-EL a ventilátoros rovarcsapdái teljes választéka környezetbarát és teljesen ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra!


Az INSECTIVORO ötvözi az UV-A lámpákat egy ventilátorral. Rovarokat vonzza a fényt, amikor közelednek a fényforráshoz a ventilátor befogja őket egy fiókba. A MO-EL szabadalmaztatott fiókkal felszerelt,  automatikusan záró ajtóval. Ezért a rovarok nem tudnak menekülni, amikor
az elem ki van kapcsolva.


LÁMPÁK


Az MO-EL az UV-A lámpáit kizárólag a a világ legjobb gyártóitól származik
Ahhoz, hogy az elem hatékony legyen, helyettesíteni kell a régi / nem működő lámpákat eredeti MO-EL lámpákkal.

UV-A


A MO-EL tökéletes fényforrása az alacsony nyomású higanygőzt tartalmazó üvegburkolatból készült lámpák, belső Fluoreszkáló bevonattal. Világító spektrumuk 300-400 nm a csúcs 365 nm

 


ALKATRÉSZEKA ventilátor műanyagból készült és lekerekített pengével van ellátva így a rovarokat anélkül, hogy összetörték volna vezetik a gyűjtő tartályba. A gyermekek számára is teljesen biztonságos. A CE szabványoknak megfelelően tervezve, a ventilátor automatikusan leáll, ha véletlenül érintkezik kézzel vagy bármilyen tárgyal.SZERKEZET


Az INSECTIVORO karcálló műanyagból készült. Könnyű és mozgatható mind háztartási, mind professzionális használatra alkalmas. Szűrő és fiók gyorsan eltávolítható és könnyen tisztítható.


BIZTONSÁG


Az INSECTIVORO-t az olasz IMQ jóváhagyta. II és II osztályú
nem kell földelni. Rendkívül ellenálló és ellenálló rugalmas.


ÖKOLÓGIA


Újrahasznosítható anyagokból készült, az INSECTIVORO nem használ mérgeket,és más vegyi anyagokat, és nem bocsátanak ki füstöt vagy rossz szagokat.

 • Mi is az a HACCP?

   

  A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) törvényes követelmény valamint a biológiai, élelmiszer- és élelmiszer-biztonság elleni szisztematikus megelőző tervezet
  az élelmiszer-feldolgozás során keletkező kémiai és fizikai veszélyek, amelyek az alábbiakhoz vezethetnek: hogy a gyártott termékek nem biztonságosak a fogyasztásra.

  A HACCP segít azonosítani, dokumentálni, csökkenteni és nyomon követni a kockázatokat.
  Ez a kritikus pontok veszélyelemzése és ellenőrzése - egyaránt fontos az
  előkészítés, feldolgozás, gyártás, csomagolás, tárolás, élelmiszerek szállítása, forgalmazása, kezelése és értékesítése.
  Az érvényben lévő (EK) Nr. Az Európai Parlament és a Tanács 2004. április 29-i 852/2004 / EK rendelete az élelmiszerek higiéniájáról, 1. fejezet, 1. cikk a) pont, az élelmiszer biztonságáért a felelősség élelmiszeripari vállalkozó.
  A HACCP az ellátási lánc valamennyi tagjára vonatkozik, amelyben az egyik a fenti tevékenységek elvégzése - függetlenül attól, hogy a tevékenységet használják-e kereskedelmi célokra vagy sem.


  Ez azt jelenti, hogy a kicsi és a nagy, ipari élelmiszer-ellátási területeknek, minden lépést, kritikus ellenőrzési pontokat meg kell határozni, ellenőrizni kell, rendszeresen és egyértelműen dokumentálni kell, az élelmiszer-ellenőrző hatóság számára.

  A Rovarcsapdák száma a ragasztószalagokkal lehetővé teszi a káros rovarok könnyű és gyors ellenőrzését és naplózását, valamint a HACCP előírásoknak megfelelően.


  A ragasztószalagok könnyen és gyorsan cserélhetők. Ezért ideálisak éttermek, snack bárok, élelmiszer-áruházak szupermarketekben, hentesek, hal üzletek, kis boltok, pékségek és gyógyszertárakban.

 • Raktárkészlet
  NINCS
  Tömeg
  2,4 kg/db
Webáruház készítés